Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

My Profile

Profile Avatar
Chang
Ul. Swietej Gertrudy 135
Krakow, NA 31-046
Poland
79 485 29 30 http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com
Det rapporterar att Guardiola 'ger upp 20 miljoner pund för Juan Bernat' och kan också göra ett försök att skriva David Alaba.
Spaniens internationella Bernat, som fördes till Bayern från Valencia av Guardiola 2014, kan spela vänster sidor i både försvar och mittfält.
Men Bayerns VD Karl-Heinz Rummenigge har redan gjort klart att han inte ser att den 24-årige Österrike internationella Alaba går någonstans.
Everton misslyckades med att fotbollskläder landa Napoli framåt Manolo Gabbiadini på sommaren - men deras chanser att föra honom till Goodison på vintern har fått en boost säger Liverpool Echo.
Det beror på att Gabbiadini, med ett mål i åtta league-spel hittills, skulle kunna vara överskott till krav efter att han skickade ut i Napolis senaste seger på Crotone.
Den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport har rapporterat att klubben är redo att överväga att lämna den 24-åriga ledigheten.
 som enligt fotbollskläder uppgift slog ner ett Everton-bud på cirka 26 miljoner pund på sommaren - kommer att diskutera sin framtid de närmaste dagarna och kan 'böja sig på marknadstryck' när fönstret öppnas igen.
Everton-chef Ronald Koeman är fortfarande angelägen om att lägga till sina attackerande alternativ och den önskan kan ökas av de senaste rapporterna som föreslagits.


JuliannAe billige fodboldtrøjer Angelikao
DottyDela maglie calcio poco prezzo MckenzieS
DorthyHag maglie del calcio ManualSis
EstellaTo maglie calcio a poco prezzo AntonEddy
Guadalupe maglie calcio BoyceChev
Caryhxch billige fodboldtrøjer Brandonem

Contacts

  • Tunes Interiors
    P.O. Box : 122173
    Dubai, UAE Address
  • Phone: +971 50 698 98 32     Phone
  • Phone: +971 4 32 32 587 / +971 4 32 36 625     Phone
  • Fax: +971 4 32 32 589 Fax

Branches/Associates

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Google Analytics

 

  

Asset 1