Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

My Profile

Profile Avatar
Brandy
Via Del Piave 142
Carbonara Scrivia, AL 15050
Italy
0354 8975084 http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Augusto-Fernandez-Products-2722
Och nästa dag råkade jag ställa upp en intervju . . . . Jag var tvungen att ringa till Ruud Krol och jag frågade honom om målet, såg du det? , och han sa ja, det var ett fantastiskt mål, och han är en så fin kille som slog mig som en mycket söt sak att säga men lite irrelevant mot konsten. Men min uppfattning om nederländsk fotboll var allt bekräftad under den 24-timmarsperioden. De var inte bara genier, Atletico Madrid tröja men de var så trevliga och så känslomässigt generösa med varandra.
Det är det sättet jag bedömer stora mål, jag måste säga. Det är inte bara fantasin och fingerfärdighet och allt det har du någonsin sett någonting som det tidigare? Jag tycker att det är hans bästa mål, men det gör han inte intressant, för det är inte perfekt, för om Dabizas hade vetat vad han skulle göra så kunde han ha slutat det, vilket igen är en extraordinär sak och en extraordinär sak insikt. Därför var Van Persies Ajax tröja flygande lobhuvud vid den senaste världscupen mycket bättre än James Rodriguez-målet som blev röstat som det bästa målet för turneringen. Vi hade sett massor av mål som Rodriguez s, men vi hade aldrig sett, och förmodligen kommer aldrig för mycket länge att vara målet för Van Persie s. Det var en extraordinär uppfinning.
Det händer med artister på alla områden, och förmodligen människor på alla områden.

Contacts

  • Tunes Interiors
    P.O. Box : 122173
    Dubai, UAE Address
  • Phone: +971 50 698 98 32     Phone
  • Phone: +971 4 32 32 587 / +971 4 32 36 625     Phone
  • Fax: +971 4 32 32 589 Fax

Branches/Associates

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Google Analytics

 

  

Asset 1