Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

My Profile

Profile Avatar
Lawrence
34 Rue De L'epeule
Rueil-Malmaison, CENTRE 92500
France
01.27.32.82.72 http://www.tumdekho.com
Fotbolldrakter


Borussia Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc insisterer på at han ikke vil være på utkikk etter nye spillere for å styrke Jurgen Klopps lag i januaroverføringsvinduet. Som kjent var Dortmund presset til å handle med spillere etter å ha mistet noen penggawa dem som Marcel Schmelzer, Mats Hummels, Neven Subotic og Ilkay Gundogan.
Stormskader som faller Dortmund, gjør selv posisjonene deres skal falle til nivået på fire fotbolldrakter poeng med Raihan 32 poeng fra 17 kamper som de lakoni. Selv om Dortmund har vunnet en seier i de siste seks kampene, hevder Zorc at Kloop fortsatt vil være avhengig av sine spillere etter å ha kommet seg tilbake fra skade.
Vi vil stole mer og mer på spillerne etter å ha kommet tilbake fra skade, og den gode nyheten er at Gundogan og Schmelzer er tilbake i full trening før kampen mot Hertha vil gjøre vår oppgave enklere når de kommer tilbake, sa Zorc til Soccerway på fredag.
Dortmund selv i sommer har fått flere spillere fotbolldrakter til å fylle tomrummet til venstre av Mario Gotze og Felipe Santana med Henrikh Mkhitaryan, Pierre-Emerick Aubameyang og Sokratis Papastathopoulos. Zorc uttrykte også sin optimisme til sin midtbanetrio for å gjøre Dortmund bedre i andre halvdel av sesongen.
De har gjort det bra så langt, faktum er at etter mange skadede spillere, forventer vi at de kan ta på seg rollen de har fotbolldrakter igjen, men jeg tror de vil gjøre det bedre, sa han.RudolfLin Billige Fodboldtrøjer Børn LeonorThy
MyrnaLore maglie del calcio Aracelisn
Raphaeljv billiga fotbollströjor DorcasBur
InezHowan fotballdrakter JulietCan
PearlineL Billige Fodboldtrøjer Børn WesleySha
Syreetana Fodboldtrøjer Børn LeanneSto

Contacts

  • Tunes Interiors
    P.O. Box : 122173
    Dubai, UAE Address
  • Phone: +971 50 698 98 32     Phone
  • Phone: +971 4 32 32 587 / +971 4 32 36 625     Phone
  • Fax: +971 4 32 32 589 Fax

Branches/Associates

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Google Analytics

 

  

Asset 1