Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

My Profile

Profile Avatar
OllieFacy489
4227 Par Drive
Oxnard, CA 93030
United States
805-760-2690 http://046rijopleidingen.nl/rijschool-stein/
rijschool sittardDe term 'defensief rijden' is overgenomen uit de rijopleiding die de National Safety Council in 1964 lanceerde. Defensief rijden betekent niet dat je op een laag tempo moet doorrijden, zelfs niet op de snelweg, en het heeft ook niets te maken met veilig rijden. Defensief rijden is een proactieve aanpak die de bestuurder helpt ongelukken te voorkomen door te anticiperen op potentiƫle gevaren op de weg, in plaats van alleen te reageren op situaties wanneer deze opduiken. In een noodgeval kunnen kostbare seconden verloren gaan terwijl er wordt nagedacht over de beste manier om te reageren op een onvoorziene omstandigheid. Dit is waar defensief rijden binnenkomt.

Volgens de National Highway Safety Administration, meer dan 41.000 doden en 3.236.000 gewonden worden elk jaar veroorzaakt door ongevallen met motorvoertuigen. Veel staten hebben het nu verplicht gesteld voor individuen die een groot aantal punten op hun rijbewijs hebben verzameld om defensieve rijcursussen te volgen. Dus wat is defensief rijden?

Defensief rijden verwijst in feite naar een reeks strategieƫn die een bestuurder gebruikt om zijn eigen veiligheid en tot op zekere hoogte de veiligheid van anderen op de weg te garanderen. De volgende zijn enkele van de vele aspecten van defensief rijden:
1. Draag altijd een veiligheidsgordel.
2. Blijf binnen de voorgeschreven snelheidslimiet.
3.Leer over uw voertuig - zijn mogelijkheden en zijn beperkingen
4. Blijf wakker en alert. Slaperigheid of afleiding, zoals mobiele telefoons, zijn belangrijke oorzaken van ongelukken.
5. In case you liked this informative article in addition to you wish to receive more info concerning rijschool stein generously check out the webpage. Praktijk anticiperend op de bewegingen van anderen op de weg. Zelfs als u veilig rijdt, kunnen anderen risico's nemen. Het is belangrijk om vooruit te denken en voorbereid te zijn met een reactie.
6. Volg verkeersborden en wegmarkeringen.
7. Houd ten minste drie seconden afstand tot het voertuig voor u. Dit geeft u de tijd en ruimte die vereist is om te reageren op gevaarlijke situaties.
8. Niet alleen moet je tijdens het rijden zelf op blinde vlekken kijken, maar let ook op de blinde vlekken van andere bestuurders.
9. Gebruik altijd de richtingaanwijzer om andere bestuurders je bedoelingen te laten weten.

Het oppoetsen van je Defensive Driving-vaardigheden heeft ook extra voordelen. Veel staten verminderen het aantal punten op iemands rijbewijs en verzekeringsmaatschappijen bieden een korting tot 10% op de verzekeringstarieven voor bestuurders die een goedgekeurde defensieve rijopleiding hebben voltooid.

De eenvoudigste manier om het defensieve rijgedrag te voltooien en een certificering voor het behalen van een cursus te behalen, is via een online cursus. Er is goed nieuws voor inwoners van New York, vanaf 18 mei 2009 kunnen bestuurders in New York het online Defensive Driving voltooien en tot 4 punten korting krijgen, evenals een door de staat gestelde 10% verzekeringsvermindering. De National Point and Insurance Reduction Course, slechts een van de vier door de overheid goedgekeurde trainingscursussen online defensief rijden, brengt nu de Improv Aware Driver. Improv Defensive Driving Course is de enige basiscursus humor die je in je eigen tempo kunt voltooien. Gebaseerd op een curriculum ontwikkeld door de Improv Comedy Club, zal deze cursus je tegelijkertijd bezig en veilig houden. Het is ook een van de goedkoopste defensieve rijcursussen in New York. Bezoek vandaag de website voor meer informatie over deze unieke NYS DMV-goedgekeurde defensieve rijopleiding.

Contacts

  • Tunes Interiors
    P.O. Box : 122173
    Dubai, UAE Address
  • Phone: +971 50 698 98 32     Phone
  • Phone: +971 4 32 32 587 / +971 4 32 36 625     Phone
  • Fax: +971 4 32 32 589 Fax

Branches/Associates

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Google Analytics

 

  

Asset 1